Kouč aleksandra

Aleksandra predstavlja jedinstvenu kombinaciju iskustva u biznisu, prodaji i rukovođenju sa ekspertizom u NLP-u, hipnoterapiji, koučingu i sistemske konstelacije.

Ona je preduzetnica koja je svoj život promijenila zahvaljujući NLP-u, a svoj pristup u radu kombinuje sa brojnim drugim metodama.

PRIJAVI SE

Empatična je, strpljiva, puna energije i nikada ne odustaje. Vjeruje da su temelji naših uvjerenja, ponašanja i karijere položeni u djetinjstvu i porodici, stoga obožava da koristi hipnoterapiju i sistemske konstelacije u svom radu.

Klijenti su jako zadovoljni njenim pristupom i metodama, a njen jedinstveni stil rada i stručnost su joj najbolja preporuka.

Aleksandrin pristup je fokusiran na ciljeve klijenta i podržavajući ih u postizanju željenih rezultata. Njen rad pomaže klijentima u razvoju samopouzdanja, promjeni uvjerenja, preuzimanju kontrole nad svojim životom, postizanju poslovnih i ličnih ciljeva i slično.

Ako tražite kouča, terapeuta ili trenera koji će vas podržati u postizanju vaših ciljeva na jedinstven, strpljiv i podržavajući način, Aleksandra bi mogla biti odličan izbor za vas.

Zakažite svoju konsultaciju.

PRIJAVI SE

Ako tražite kouča, terapeuta ili trenera koji će vam pružiti jedinstvenu podršku i pomoći vam da postignete svoje ciljeve, Aleksandra bi mogla biti izvrsna opcija.

Zašto bi ljudi mogli odabrati da rade sa Aleksandrom?

Aleksandra ima dugogodišnje iskustvo u biznisu, prodaji i rukovođenju, što joj daje jedinstvenu perspektivu i sposobnost da se poveže sa klijentima koji imaju slična iskustva.

Aleksandra je ekspert za NLP, hipnoterapiju, koučing i sistemske konstelacije, što joj daje širok spektar alata koje može primijeniti u radu sa klijentima.

Aleksandra je empatična, strpljiva i puna energije, što omogućava klijentima da se osjećaju podržano i motivisano tokom procesa rada.

Aleksandra vjeruje da temelji naših uvjerenja, ponašanja i karijere su položeni u djetinjstvu i porodici, te zato koristi hipnoterapiju i sistemske konstelacije u svojim terapijskim seansama.

Konačno, klijenti su izuzetno zadovoljni njenim jedinstvenim stilom rada i stručnošću, a njen pristup fokusiran na ciljeve klijenta i podržavajući ih u postizanju željenih rezultata, što joj donosi odlične rezultate u radu.

Atmosfera

u NLP prostorijama...