Rad, red, med – NLP za HR

Vodeća metodologija za vodeću profesionalnu branšu – NLP za HR

Rad sa ljudima – najteži vs najljepši?

Zašto se kaže da je rad sa ljudima najteži i najljepši?

Može biti prilično komplikovan i zahtjevan, ukoliko ne uspijevate da sa saradnicima nađete “zajednički jezik“, ne razumiju vas, a ni vi ne razumijete svoje saradnike. Ako često gubite puno vremena u dodatnim pojašnjenjima, imate stresne i konfliktne situacije.

Međutim, rad sa ljudima može biti i najljepši segmet vašeg posla, ukoliko:

Razvijete vještine efikasne komunikacije i razumijevanja različitih percepcija
Otkrijete šta različite ljude pokreće i motiviše
Razvijete vještinu postavljanja pravih pitanja i tako povećate stepen razumijevanja, smanjite nejasnoće, konflikte, stres
Razvijete vještinu individulanog komunikacionog pristupa svakom ponaosob

Ovo su teme koje se obrađuju na dvodnevnom treningu. Vodeća metodologija za vodeću profesionalnu branšu – NLP za HR.

Kome je namijenjen NLP za HR?

NLP za HR je dvodnevni interaktivni trening namjenjen svima koji rade u HR odjeljenjima ili se bave poslovima iz domena HR-a u svojim kompanijama.

Zašto su ove vještine neophodne svima koji rade u HR-u?

Kako prepoznati šta je to što motiviše zaposlene i čini jednu organizaciju poželjnom za rad i zapošljavanje? Kako svojim saradnicima biti podrška u razvoju? Svi znamo da – zadovoljan zaposleni je posvećen poslu, lojalan, odgovoran i produktivan. Razvijati se mogu kompanije i izboriti sa konkurencijom jedino ako imaju najbolje zapslene. Prava osoba na pravom mjestu je najbolji zaposleni!

U domenu poslova HR-a bez obzira na poziciju ove vještine su ključne, kako bi vaša stručna znanja, HR procesi i procedure dobili na još većem značaju i bili stvarni oslonac i podrška vaše kompanije.

Organizacije koje uspiju da prepoznaju i zaposle i zadrže najkvalitetnije kadrove, da ih motivišu, razvijaju njihove potencijale, razviju kulturu efikasne komunikacije i razmjene razvojnih povratnih informacija, ne samo da će se i same razvijati i napredovati, već će ostvariti veću dobit i uvijek biti korak ispred konkurencije.

Šta će polaznici naučiti tokom dvodnevnog treninga NLP za HR?

Kako da unaprijede i nadograde svoja postojeća HR znanja u oblasti intervjuisanja kandidata prilikom zapošljavanja, u cilju izbora odgovarajućeg kandidata
Kako funkcioniše komunikacioni model po NLP-u
Različite komunikacione stilove i kako prevazići razlike u komunikaciji izbjegavajući stresne i konfliktne situacije
Kako da prepoznaju ključne preference budućih zaposlenih ili postojećih i njihovu kompatibilnost sa radnim pozicijama
Ključni stilovi nematerijalne motivacije, zavisno od naših metaprograma
Kako unaprijediti vještine davanja i primanja povratnih informacija (feedback) upotrebom NLP tehnika

Kako je koncipiran trening:

Specifično dizajnirani interaktivni trening, koji se sastoje iz prezentacije, demonstracije i iskustvenih vježbi, koje su usmjerene na sticanje novih, ali i na razvijanje i unapređivanje postojećih vještina.

NLP (Neuro Lingvističko Programiranje), trenutno vodeća metodologija u oblasti razvoja ljudskih resursa. NLP je nastao modelovanjem uspješnih pojedinaca, nastao u psihoterapiji, ali punu primjenu ostvaruje upravo u oblastima u kojima su od krucijalne važnosti efektna i precizna komunikacija, građenje dobrih međuljudskih odnosa, prevazilaženje barijera usljed različitih komunikacionih stilova, prevazilaženje konfliktinih situacija i svi oni izazovi koji su neizbježni u radu sa ljudima.

Ko su treneri?

Trening izvode NLP treneri Danka Ćetković i Aleksandra Anđelić, osnivači NLP Network-a. Specijalnost NLP Network-a kao organizacije, jeste kreiranje i izvođenje NLP treninga za rast i razvoj pojedinaca i organizacija.

Treneri NLP Network- su licencirani treneri Internacionalne NLP asocijacije.

Vaša investicija iznosi?

Cijena dvodnevnog treninga NLP za HR je 205 eura.

Prijave

Broj mjesta je predviđen za manje grupe, Vi možete rezervisati svoje mjesto na email adresu: office@nlpnetwork.me ili na broj telefona: 069 564 117
Radujemo se što ćemo vam biti podrška, Vaš NLP Network Tim.