Utisci polaznika NLP Business Practitioner-a:

Sandra Dragićević

prokurista / Confidential Clerk, Lyoness doo

,,Ova edukacija kako joj i ime kaže nudi vam znanja, činjenice, naučna istraživanja, primjere, modelovane tehnike svjetski poznatih psihologa i psihoanalitičara. Na vama je kako ćete to znanje da usvojite i šta ćete sa njim. Hoce li vam biti korisno ili ne zavisi od vas samih. Ja sam uspijela da pobijedim sebe – da priznam da ponekad nisam imala svijest o uvažavanju različitosti, da shvatim da možda nisam dobila odgovor na neko pitanje jer ga nisam pravilno postavila… I da priznam i objasnim sebi još mnogo toga.’’

Nada Bojović

Herbalife

,,Kada su edukacije u pitanju, ja sam jedan ,,zaluđenik’’ konkretnih metoda koje zaista rade. Novi resursi, nova snaga, jače samopouzdanje, su neki od benefita NLP Business Practitioner edukacije.’’

Igor Dragićević

Telenor

,,NLP Business Practitioner će izazvati da ćutolozi progovore, da pričalice zaćute, da stidni istupe. Uklopite usvojeno znanje u dnevne rutine kući i na poslu, kako bi upoznali novog sebe. Izvucite maksimum, pokažite da možete više.”

Željka Obradović

HR Menadžer, MFI Alter Modus

,,Ugao gledanja i brda pomjera, a NLP je magija kojom možete uticati na taj ugao. NLP Business Practitioner najprije mogu preporučiti ljudima koji se bave ljudskim resursima, jer sam unutar svoje profesionalne prakse imala priliku da se uvjerim u primjenljivost alata. Isto tako, bilo čim drugo da se bavite, uz NLP vaš privatni i poslovni život dobiće na kvalitetu.”

Božidar Belada

pravnik

,,NLP je uticao da preispitam sebe, te da spoznam šta je to što mogu da promijenim, da bih postigao bolju verziju sebe. Edukacija mi je omogućila da naučim tehnike i steknem vještine, koje mogu svakodnevno da primijenim na privatnom i poslovnom planu.’’

Tamara Musterović

Datalab

,,Ko na brdu ak’ i malo stoji, više vidi no onaj pod brdom.’’ ,,Upravo NLP edukacija pomaže da stojite ,,na brdu’’ odnosno da se situacije sagledaju, razumiju, prihvate, bolje nego ranije, da vidite novu perspektivu, a samim tim ih je lakše i riješiti.‘’

Ivan Đaković

Sales Analyst, Carlsberg Montenegro

,,NLP je jedna lijepa avantura koja širi poglede, uljepšava način gledanja na različite stvari, omogućavajući tako da lagodnije hodamo kroz život. Posebno je interesantno ,,upoznavanje’’ svog neposrednog okruženja i najbližih ljudi, kao i sebe samog. NLP je jedna inteligentna igrica, kod koje uvijek jedva čekam da vidim šta nosi sledeći nivo.‘’

Sandra Ivanović

Već na prvom treningu NLP Practitoner-a sam osjetila da je to savršeno iskustvo i da mi može pomoći da postanem bolja verzija sebe. NLP se desio u trenutku kada sam dobila volju da započnem svoj privatan biznis, a sada osjećam i spremnost. Na svakom NLP treningu sam uživala u pozitivnoj atmosferi predavanja sjajnih trenerica i promjenama koje su mi se dešavale.

Stevan Ražnatović

FarmaLab CEO

Još je Kenedi rekao da se stvari ne dešavaju, nego su napravljene da se dese… Upravo nam NLP pomaže da napravimo stvari onakvim kakvim želimo i da stvorimo prilike koje želimo da se dese za nas!

Milica Mandić

Zaposli.me

NLP je u moj život došao u pravom trenutku, što potvrđuje činjenicu da baš ništa nije slučajno. NLP je nešto mnogo više od edukacije. Za mene predstavlja izvor bogatstva i saznanja kako zaista čuti prvenstveno svoje, a zatim i potrebe drugih ljudi. Mnogo puta u toku edukacije sam izašla iz lične zone komfora i svaki takav iskorak mi je omogućio testiranje sopstvenih granica, kao i spoznaju vrijednosti, sposobnosti i potencijala.

Jovana Kaluđerović

Psiholog

NLP je čarolija koja se jednostavno desi i pokaže nam da je sve ono što tražimo spolja zapravo u nama. I da je DOVOLJNO. Da smo dovoljni. Za velike stvari.

Ivanica Pavličić

Sa NLP edukacijom dobila sam naočare prihvatanja, zvuk odgovornosti i ples emocija.

Marijana Mitrović

ZZZCG

NLP fokus sa “ko sam ja svijetu” prebacuje na “ko sam ja meni”.
NLP omogućava da osjećamo i slušamo širom otvorenih očiju.
NLP-om programiramo svoje pozitivno JA i tako uvećamo uspjeh.
Ako za sebe mislite da ste netolerantni- trebaće vam NLP, ali i ako mislite da ste tolerantni – opet će vam trebati NLP.

Marija Radonjić

NLP za mene je novo pozitivno otkriće! Spoznala sam da je život mnogo lakši od kad sam završila NLP edukaciju!

Balša Pejović

Telenor Crna Gora

NLP budi u tebi resurse za koje nisi znao da imaš ili kako da ih koristiš. Daje ti alate kako da izvučeš iz sebe maksimum, a ujedno da pomogneš i svom okruženju.

Marko Popović

student

Na NLP Bussines Practicioner-u sam, naučio da čujem ono što osoba misli, slušajući ono što govori. Isto tako, da bolje osluškujem sebe. Takođe, naučio sam i vrlo moćnu tehniku postavljanja ciljeva, koju ću koristiti cijeloga života. Praktikujući strategije i tehnike NLP-a uvidjam da posjedujem veliki broj mogućnosti i izbora, što ranije nisam vidio. Taj veliki broj mogućnosti i izbora mi daje osjećaj slobode, čini me srećnim i fleksibilnijim.

Jelena Andrić

komercijalista – Elko Tim

Posle završenog Bussines Practitioner-a ništa više nije isto i sve sfere mog života dobile su novi kvalitet. Naučila sam tehnike koje mi pružaju mogućnost za veliki lični i profesionalni razvoj Usvajanjem ovih tehnika život postaje lakši i zanimljiviji, sa puno prilika za ostvarenje svih naših životnih ciljeva.

Đorđo Borović

HR specijalist – Zavod za zapošljavanje Crne Gore

Mislio sam da je NLP popularni moderni cool fancy trend koja nam daje instant recepte za srećan život. Međutim, meni je NLP edukacija omogućila da dublje analiziram svoja uvjerenja i vrijednosti i da bolje upoznam sebe. Za uspjeh nema instant recepta, ima samo posvećenog rada, međutim sa NLP-om sve može da bude jednostavnije, brže, zabavnije i na kraju mnogo uspješnije.

Milka Marković

ekonomista

NLP edukacija vam pomaže da bolje spoznate sebe i svijet oko vas. Mnoštvo korisnih tehnika i praktičnih primjera pomoći će vam da razvijete i unaprijedite svoje JA. Promjena nekorisnih uvjerenja i ustaljenih obrazaca ponašanja utiče na poboljšanje medjuljudskih odnosa, ali i ostvarivanje zacrtanih ciljeva. Nakon zavrsene NLP Business Practitioner edukacije postajete fleksibilniji i tolerantniji na ljude drugačije od vas, a samim tim i uspješniji u svim sferama života.

Aleksandar Božović

supervizor – Coca-Cola Hellenic

Na NLP-u sam prvo naučio šta je to NLP i u kom dijelu mi može biti koristan, kako mogu unaprijediti kvalitet svog života. Posle toga mnogo toga se promijenilo. Kada sam shvatio šta me zaista čini srećnim i šta mi je potrebno, pola posla je završeno. Ostalo zavisi od mene. Na tome sam veoma zahvalan. Kao puzle, kada ih sastavite kako treba, dobijate sliku koja ima značenje.

Bojana Pejović

novinarka – Dnevne Novine

NLP je savršena alatka za one koji žele da rade na sebi. Meni je pomogao da bolje upoznam sebe, ali i druge, da podignem prag toleranicje i razumijevanja.Osjećaj da ste uradili nešto dobro za sebe dobija potvrdu nakon što se u praksi pokaže da vaše ponašanje, način razmišljanja i komunikacija pozitivno utiču na vaše okruženje. Savladavanjem NLP vještina shvatate da je život zaista čaroban, da su čudamoguća i da sve što zamislite možete i da ostvarite.