NLP treninzi u organizaciji NLP Network-a

NLP je trenutno vodeća metoda za lični i profesionalni razvoj. Uz pomoć NLP-a se mogu uspostaviti kvalitetniji međuljudski odnosi, jednostavnije se postižu ciljevi, donose odluke, pokreću se prosperitetne promjen. Sa znanjima iz NLP-a lakše se doseže životna ravnoteža, postiže se lično zadovoljstvo, bolji rezultati u poslu, napredovanje u karijeri, ukratko polaznici NLP edukacija postaju bolja verzija sebe.

NLP je iskustvena metoda, koja se uči svakodnevnom primjenom znanja koja stičete na NLP treningu. U toku procesa usvajanja znanja i vještina na NLP edukacijama prate se različiti stilovi učenja ljudi, tako da se omogućava individualan pristup svakom polazniku. NLP treninzi su savršena kombinacija teorijskog znanja i njihove praktične primjene.

Svaki teorijski dio polaznici prolaze kroz demonstraciju i međusobnu vježbu, usvajajući vještine kroz iskustveno korištenje, razvijajući svoju fleksibilnost u usvajanju i korištenju znanja u raznim, mogućim, svakodnevnim životnim situacijama…

NLP trening se namjenski organizuje u malim grupama, kako bismo pružili najbolji kvalitet edukacije, tako da svaki polaznik ima superviziju, podršku i pomoć NLP trenera, na putu ka svom cilju.

Na NLP treningu otkrivate svoje potencijale, resurse, svoju snagu i unutrašnju moć. Izlazite iz “zone komfora” na ugodan i zabavan način, spoznajete sebe, svoje stare zaboravljene talente i talente kojih niste bili svjesni.

NLP trening u NLP Networku je interaktivan, podržavajući, zabavan, obojen pozitivnom energijom, a sve u cilju vašeg najboljeg mogućeg razvoja. Kod nas možete biti ono što jeste u vašem najboljem mogućem izdanju.

NLP Basic

NLP Business Practitioner

NLP za HR

NLP Biznis