NLP BASIC: Trening koji traje 2 dana, a uči te konkretnim stvarima koje ćeš primjenjivati cijeli život.

20 i 21. jun, NLP Network, Podgorica

Svakodnevno se nalazimo pred izazovima koje nosi užurban način života današnjice. Skoro je nemoguće sve te izazove u kontinutitetu prevazilaziti bez razvoja. Taj razvoj može biti na ličnom, ali i na profesionalnom polju.

Zamisli svoj život sa manje stresnih situacija, sa boljim donošenjem odluka i sa više vremena za sebe. Zamisli život u kojem ti držiš konce i ne zavisiš od mnoštva okolnosti koje se svakodnevno nameću. To je ono čemu služi i što će ti u nastavku pružiti NLP edukacija. To je iskustvo i proces u kom ćeš uživati, a čije benefite možeš osjetiti vrlo brzo.

[Floating-Button id="1"]

NLP nije naučna fantastika.
NLP
nije "programiranje mozgova".
NLP
nije samo za uspješne.
NLP je kockica koja nedostaje.

Da zaustavimo 10 ljudi na ulici i pitamo ih da li znaju šta je to NLP, vjerovatno bi njih 9 odgovorilo da nema pojma ili pak da je čulo o čemu se radi ali da nemaju konkretnu sliku ili odgovor. Činjenica, i nije lako objasniti! Teško je objasniti na bilo koji način, ni preko telefona, ni preko emailova, tekstualnih poruka, vibera ili bilo čega drugog. Teško je objasniti lično iskustvo koje prolazite i šta sve dobijate posle NLP edukacija.

Ali, sigurno ste čuli za Bill Gates-a, Leonarda Di Capria, Quentin Tarantina, Mark Zuckerberga ili nekog drugog ko je sinonim za uspjeh. Da, uspjeh! NLP se u kratkom, bavi izučavanjem ponašanja, navika, odluka, mišljenja, postupaka uspješnih ljudi. U metodološkom smislu. I onda sve ovo repliciramo na nas “obične ljude”. I onda i mi “obični” postajemo uspješni. Nije bitno gdje: u kući, na poslu, svom sektoru, svojoj mikrookolini.

Ne znaš dok ne probaš

Šta dobijaš edukacijom ?

Ovo svakako nije jedna od onih edukacija gdje ćeš sjedjeti na jednu od 30 unaprijed pripremljenih stolica i slušati super-pripremljenog trenera kako u dahu drži unaprijed pripremljen, već milion puta ispričan govor. I biti nijemi posmatrač.

NLP Basic jeste prvi u nizu naših edukacija. Mi smo ih održali jako puno. Ali ni jedan Basic nije bio isti. Zato što ni naši polaznici nisu isti, a samim tim ni iskustvo nije isto. Ovo je interaktivno predavanje prilagođeno svakom od vas. Razgovaraćemo, crtaćemo, pričaćemo, izvućićemo iz svakog pojedinca ono najbolje i na tome se fokusirati. Vidjećeš, boljitak se osjeti odmah. To kažu i na stotine polaznika koji su prošli kroz naše edukacije poslednje 4 godine.

Aleksandra Anđelić i Danka Ćetković

Internacionalni NLP Treneri & Master Coach

Onog trenutka kada smo shvatile da će NLP postati naša profesija i naš život, nismo birale instant rješenja zarad sufiksa pored naših imena. Osim osnovog fakultetksog obrazovanja, NLP edukacija koja je vodila do naših zvanja možemo reći da je bila fakultet za sebe.

Obrazovanje iz NLP-a, vodeće svjetske metodologije za rast i razvoj
ličnosti, sticale smo u Beogradu, na NLP Institutu, u Njemačkoj i u Brazilu na Metaforumu, od najpriznatijih svjetskih stručnjaka, iz ove oblasti.

NLP BASIC: Okreni novi list

Na ovoj edukaciji ćeš naučiti:

NLP radionice su mi najviše pomogle da upoznam samog sebe i da uvidim da neke stvari koje sam smatrao nedostacima ili hendikepima, a koja su ustvari samo moja drugačija shvatanja i poimanja mog okruženja. Takođe su mi pomogle da proširim svoje vidike i tako bolje shvatim i ljude sa kojima komuniciram i razumijem njihovu poziciju.

Miloš Ivanović

Coca Cola

NLP mi je pomogao da osvijestim svoje svakodnevnu komunikaciju sa ljudima, lična razmišljanja i da čvrsto slijedim svoje ciljeve. Takođe, omogućio mi je da vodim konverzaciju i da razumijem nekog ko nema mišljenja i stavove slične mojim. Kao i da u ostvarenju cijeva nema posustajanja i izgovora, već samo dosljedno i žustro naprijed.

Marija Vukčević Bogdanović

NLP će izazvati da ćutolozi progovore, da pričalice zaćute, da stidni istupe. Uklopite usvojeno znanje u dnevne rutine kući i na poslu, kako bi upoznali novog sebe. Izvucite maksimum, pokažite da možete više.

Igor Dragićević

LinkedIn, senior manager system engineer

Do edukacije ostalo:

  • 00Dana
  • 00Sati
  • 00Minuta

+382 (0) 69 564 117

Ul. Hercegovačka 60, 81000 Podgorica

Za ovu edukaciju predviđen je rad u manjim grupama, te je broj polaznika ograničen:

Watch Dragon ball super