Danka Ćetković

Fellow Member Trainer IANLP

je diplomirani pravnik, magistar menadžmenta u turizmu, NLP Trainer i Coach.

Obrazovanje iz oblasti NLP-a vodeće svjetske metodologije za rast i razvoj ličnosti sticala je na NLP Institutu u Beogradu i Metaforumu u Brazilu, od strane najpriznatijih stručnjaka iz oblasti NLP-a.Sertifikovana je kao Internacionalni NLP trainer & coach, a pohađala je razne treninge oblasti uticajnog prezentovanja, rukovođenja, razvoja ljudskih resursa, projekt menadžmenta i sl.

Bila je asistent na treningu za trenere i practitionere na Metaforumu u Brazilu kao i na sertifikovanim NLP edukacijama na NLP Institutu u Beogradu.
Početkom 2015. startuje kao samostalni konsultant i trener, osniva NLP Network i bavi se rukovođenjem i upravljanjem, kao i konsultanskim uslugama u oblasti razvoja ljudskih resursa.

U kreiranju i izvođenju NLP treninga uspješno koristi i iskustvo koje je stekla radeći preko deset godina na raznim poslovima vezanim za razvoj ljudskih resursa, regrutacije, selekcije, obuke i razvoja, ali i na poslovima komunikacije sa medijima u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore.
Bogato radno iskustvo u ovim oblastima, kao i u izvođenju treninga sa različitim ciljnim grupama, od mladih, nezaposlenih i poslodavaca, zaposlenih u javnoj upravi, samo su neke od oblasti podrške u njenom radu.

Kroz individualni i grupni rad podržava pojedince u ličnom i profesionalnom rastu i razvoju i na taj način doprinosi efikasnijem upravljanju promjenama u karijeri, poboljšanju komunikacije, povećanju fleksibilnosti, prevazilaženju ograničenja i ostvarivanju većeg potencijala klijenata.

U NLP Network-u kreira i izvodi specijalizovane treninge bazirane na NLP-u kombinujući ih sa svojim iskustvom iz velikih sistema rada i upravljanja, izvodi interaktivne inhouse treninge koji su specijalizovani za razvoj ljudskih resursa, podržava pojedince i organizacije da postanu bolja verzija sebe.

Uživa u radu sa ljudima i najbolje se osjeća dok se bavi korisnim i zanimljivim poslovima.